KÜLDETÉSÜNK


Szombathely mindig is egy kultúrájáról híres polgári város volt. Az utóbbi időben azonban, mind az üzleti úton lévő, mind pedig a pihenés céljából városunkban látogató vendégek részéről egyre nagyobb igény mutatkozott az igazán minőségi szálláshely és gasztronómiai élmény iránt. Nem csak a szakmában dolgozó-, hanem magánemberként is rá kellett ébrednünk: ezt a helyet megtalálni nem, csak létrehozni lehet. Így lett az Artis már a gondolat megszületésekor is több, mint egy szálláshely – így lett számunkra küldetés.

Küldetés, hogy a kompromisszumok nélküli minőséggel ne csupán a vendégeink elégedettségét vívjuk ki, de egyben emeljük városunk hírét itthon és külföldön egyaránt.  Ez az, ami meghatározza a mindennapjainkat, és ez köszön vissza minden, egyedileg megtervezett apró részletből az épületben.

Ragaszkodtunk hozzá, hogy a hajdanvolt Magyar Királyi Postapalota szerkezetét a lehető legjobban megőrizzük. Ez adja ma a belső terek és a szobák egyedi hangulatát, az elegáns belmagasságot és az óriási ablakok nyújtotta világosságot – így vette át a kapcsolás helyét a kikapcsolás. A már kívülről is impozáns épület homlokzata úgy került kialakításra, hogy megfelelően illeszkedjen a közelben található Berzsenyi-tér és a Fő tér hangulatához.

Hiszünk benne, hogy a tökéletes pihenést tökéletes élménnyé tudjuk emelni, ha a vendég számára olyan környezetet biztosítunk, ami segít teljesen kiszakadni a mindennapokból. Az enteriőr tervezésekor az volt a legfontosabb számunkra, hogy már a recepcióhoz érve megérintse az embert a hely szellemisége és hangulata, ami mindenhova elkíséri az itt töltött idő során. A minőségi anyaghasználattal, a geometriai alakzatok mindenhol visszaköszönő megjelenésével, az épület örökségeként kapott elemek és a legmodernebb megoldások egyedi kombinációjával alkottuk meg azt az egységet, amit ma Artisnak hívunk.

Az Artis névvel pedig egy másik küldetést is magunkra vállaltunk – a művészet közvetítését. Ezért kerültek helyi alkotók képei és fotói a falainkra, ezért adtunk szabad kezet a bútortervezésben és ezért elégedhettünk meg kizárólag a legmagasabb szintű gasztronómiával. Hisszük, hogy a feladatunk nem csak az értékteremtés, de annak átadása is.

Annak, aki az Artist választja, mi nem csupán maximális nyugalmat, prémium szállást és kifogástalan szolgáltatásokat kínálunk: mi azt ajánljuk fel, hogy legyen része ennek az egyedi életérzésnek, és váljon a közösség tagjává. Mert, mi „artisták” egy közösség vagyunk.