ÉTTEREM


Daniel’s Kitchen, Sushi & Grill

Éttermünk ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet.

Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket.

Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet.

Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát.

Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető.

Havi rendszerességgel tematikus témájú vacsorák, egyedi borestek és egyéb gasztroesemények is gazdagítják kínálatunkat. Ezek az estek egyedülálló kulináris élményeket nyújtanak, mindig megújuló ízvilággal, italféleségekkel.

Az Artis Café  kisebb rendezvényekre, üzleti ebédekre, borkóstolókra és hangulatos vacsorákra, céges vagy privát vetítésekre ajánljuk.

* * *

Rendkívül változatos büféreggelit kínálunk vendégeinknek, minden nap 7.00 – 10.00-ig

Svédasztal választékunkban a legfrissebb és legmagasabb minőségű alapanyagokból összeállított reggeli finomságokat találják: 100%os gyümölcslevek, hidegtálak, friss gyümölcsök, joghurtok, sajtok, házi készítésű lekvárok és pástétomok, és klasszikus reggeli ételek (ham&eggs és különféle tojásételek).

 * * *

 Alkoholmentes italok és koktélok széles választéka várja éttermünkben. Lépjen ki a város forgatagából, hagyja háta mögött a munkát és kóstolja meg kávé- és koktélspecialitásait, borkülönlegességeinket

* * *

Ebédszünet a kollégákkal, vagy egy gyors ebéd üzleti partnerével, ügyfelével?

Hétköznaponként éttermünk elsőrangú, napi menüvel várja Önt és partnereit!

Éttermünk nem csak szállóvendégeink számára áll nyitva, várjuk a városnézésben elfáradt turistákat, az elfoglalt üzletembereket és bárkit, aki különleges gasztronómiai élményre vágyik akár reggel, délben, vagy este!