VISSZATÉRÉS ARTIS-KUPONNAL


Rengeteg élményt, elmaradt utazást, nyugodt pillanatot kell bepótolnunk most, hogy az élet lassan-lassan visszatér a megszokott rendjébe. Hiszünk benne, hogy az elmúlt hónapok bezártsága és feszültsége után mindenkinek szüksége van a nyugalomra, a feltöltődésre, és arra, hogy egy kicsit visszakapjon abból, amire nem volt ideje vagy éppen lehetősége.

Az újranyitás alkalmából ezért olyan csomagokkal és ajánlatokkal várjuk vendégeinket, amelyek a megszokott, kompromisszummentes Artis-minőségen túl már egy rövid utazás alkalmával is a legtöbbet próbálják visszaadni a régi életünkből. A visszatérés örömére emellett egy egyedi, speciális kedvezményt is igénybe vehető a szállásfoglalás során.

Szobafoglalás esetén használja az ARTIS kuponkódot a véglegesítés előtt, és éljen az 5%-os extra kedvezménnyel, amivel az újranyitás alkalmából ajándékozzuk meg!

Üdvözöljük


A négycsillagos Artis Boutique Hotel a város legújabb és legmodernebb szállodája, melynek  egy közel száz éves épület ad otthont.

Az elegáns szálloda Szombathely belvárosában fekszik, mindössze pár lépésre a város főterétől, de a város történelmi látnivalói, éttermei, kulturális helyszínei is csak egy rövid sétára találhatóak.A szálloda 27 tágas szobával és egy családi szobával várja vendégeit.

Az Artis Boutiqie Hotelben garantáltan otthon érzi majd magát, akár üzleti útra érkezik, akár családi pihenésre, vagy a barátokkal való felhőtlen kikapcsolódásra vágyik. A teljes egészében felújított épület egyszerre ötvözi magában a korszerűséget és az otthonosságot. A hangulat és a belső kialakítás tökéletes harmóniában van az épülettel, melyben egy négycsillagos boutique hotel minden kényelmét élvezheti.

Csomagajánlatok

ARTIS Hétvégi Kiruccanás Töltsön el egy felejthetetlen hétvégét az Artis Boutique Hotel****ben, és fedezze fel a „ Nyugat Királynőjét” – Szombathelyt! A csomag tartalma: • 2 éjszaka szállás 2 fő részére tágas superior franciaágyas szobában • bőséges svédasztalos reggeli, omlett bárral • „Café Gourmand” a Víztorony Bár és Bisztró kínálatából (4 mini sütemény válogatás, egy szabadon választott kávé kíséretében) • Nespresso kávégép és „welcome” ásványvíz a szobába bekészítve • fitness terem használata • infra szauna • korlátlan nagyteljesítményű WiFi, áfa.

Bővebben