” Vendégeink visszajelzései mutatják számunkra a helyes irányt, megerősítik törekvéseinket, és figyelmeztetnek arra, ha valamin javítanunk kell. Ez munkánk mozgató rugója, hisz legfőbb célunk, hogy minden vendégünk otthon érezze magát nálunk!

A #TravellerReviewAwards2024 alapján jó úton haladunk, köszönjük támogatásukat, továbbra is számítunk Önökre! „

Üdvözöljük


A négycsillagos Artis Boutique Hotel a város legújabb és legmodernebb szállodája, melynek  egy közel száz éves épület ad otthont.

Az elegáns szálloda Szombathely belvárosában fekszik, mindössze pár lépésre a város főterétől, de a város történelmi látnivalói, éttermei, kulturális helyszínei is csak egy rövid sétára találhatóak.A szálloda 27 tágas szobával és egy családi szobával várja vendégeit.

Az Artis Boutiqie Hotelben garantáltan otthon érzi majd magát, akár üzleti útra érkezik, akár családi pihenésre, vagy a barátokkal való felhőtlen kikapcsolódásra vágyik. A teljes egészében felújított épület egyszerre ötvözi magában a korszerűséget és az otthonosságot. A hangulat és a belső kialakítás tökéletes harmóniában van az épülettel, melyben egy négycsillagos boutique hotel minden kényelmét élvezheti.

Csomagajánlatok

ARTIS Hétvégi Kiruccanás Töltsön el egy felejthetetlen hétvégét az Artis Boutique Hotel****ben, és fedezze fel a „ Nyugat Királynőjét” – Szombathelyt! A csomag tartalma: • 2 éjszaka szállás 2 fő részére tágas superior franciaágyas szobában • bőséges svédasztalos reggeli, omlett bárral • Nespresso kávégép és „welcome” ásványvíz a szobába bekészítve • fitness terem használata • infra szauna • korlátlan nagyteljesítményű WiFi, áfa.

Bővebben