Karácsonyi gondolatok

A ház feldíszítve. Fényfüzérek a helyükön, az egész belváros ünnepi díszben. A bejáratnál már az utcán elkap a karácsonyi hangulat, jól esik belépni a fényeivel hívogató recepcióra. A sarokban feldíszített karácsonyfa, a személyzet mosolygós, az Artisba karácsony idején már megérkezni is élmény. Mi idén is arra készültünk, hogy így fogadunk majd Titeket.

Azóta persze kiderült, hogy az decembert is nélkületek kell eltöltenünk. Ahhoz már csak-csak hozzászokott az ember, hogy az igazi tél és a hó nem érkezik meg karácsonyra – idén viszont a vendégeink sem érkeztek meg sem advent alatt, sem az ünnepekre. Mi mégis úgy érezzük, hogy nem volt hiábavaló a készülődés ebben az évben sem: a télen is úton lévő üzletembereknek, vagy az előttünk sétáló szombathelyieknek át tudtunk adni valamit abból, hogy milyen az Artis hangulata ebben az időszakban. Nem beszélve arról a rengeteg pozitív visszajelzésről, érdeklődésről, üzenetről, amit tőletek kaptunk az elmúlt hónapokban.

Sokat tanultunk ebből az évből. Megerősítettétek bennünk a tudatot, hogy érdemes a legnehezebb időben is kompromisszummentesen a maximális minőségre, a prémium élményre törekedni, és bármikor készen állni arra, hogy a megszokott körülmények fogadják akár az egyetlen nálunk lakó vendéget is. Egyértelmű visszajelzést kaptunk arra is, hogy az Artisnak helye van a legjobb magyar szállodák között, és sokan akár miattunk is Szombathely és a környéke mellett döntötök, amikor úticélt választotok.

2020. után mindenki egy kicsit jobban értékeli majd, amilye van, mi – ha szabad így fogalmazni – biztosan még jobban megtanultuk értékelni azt, hogy milyen fantasztikus közösséget nevezhetünk a vendégünknek évek óta. Reméljük, hogy így karácsonykor visszanézve az idei évre, ti is meglátjátok a pozitívumokat, és az ünnepek alatt lesz időtök feltöltődni a család és a szeretteitek körében. Élvezzük ki most azokat a dolgokat, amire mostanában nem jutott időnk, ami eszünkbe se jutott, vagy amit nem is vettünk észre soha. Legyen ez a karácsony más, de legyen így, máshogy is nagyon boldog!

A ház feldíszítve. És ha nem is mindig fényfüzérekkel és karácsonyfával, de mindig így, felkészülten és szeretettel várunk titeket. Reméljük, hogy már nem kell sokáig várnunk!

Kellemes ünnepeket és jó pihenést kíván,

az Artis csapata