Év végi feltöltődés az Artisban

Ahogy beköszönt a november, és az óraállítás miatt már öt óra körül sötétedik délután, egyre kevésbé van kedve kimozdulni az embernek. Egyre kevesebb a napsütés, jönnek a szürkébb időszakok, és néha semmi másra nem vágyunk, mint egy meleg és kényelmes szobára. Pedig ahogy közeledik az év végi hajtás, egyre jobban szükségünk lenne egy kis kikapcsolódásra és kiszakadásra a valóban szürke novemberi hétköznapokból – ezért is állítottuk össze őszi és adventi csomagjainkat!

Visszatérő vendégeink már tudják, hogy mindig igyekszünk egy kis meglepetéssel kiegészíteni a csomagjainkat, a Artis minőségéből és szolgáltatásaink színvonalából viszont egy pillanatra sem engedünk. Akármikor foglalnak hozzánk vendégeink, biztosak lehetnek benne, hogy a maximális kényelem és otthonos körülmények fogadják majd őket érkezéskor. Különösen jól esik ez ősszel és télen, amikor már a recepcióra belépve jól esik belecsöppenni a nyugalomba és az egyedi hangulatba.

Természetesen csomagjainkat az aktív pihenést kedvelők is nyugodtan válaszhatják – bár azon sem lepődünk meg, ha valaki egy igazán laza napot szinte kimozdulás nélkül tölt nálunk. Az őszi Szombathely és Vas megye egyértelműen felfedezésre vár: a színes hangulatért nem is kell messze kirándulni, hiszen a város zöldterületei, a Csónakázó tó környéke, a parkok és az őszi napsütésben a Fő tér is tökéletes célpontok. Aki nagyobb túrát tervezne, annak a Kőszegi-hegységet ajánljuk a szüreti és gesztenyés tematikájú programokkal, vagy az Őrséget, ami minden évszakban különleges élmény. Aki pedig az őszi várost felülről is megnézné, annak csomagajánlatunkból a Víztorony Bár és Bisztró kávézós-sütizős ajánlatát javasoljuk. Az újonnan megnyílt kilátó és a benne lévő bár egészen egyedig miliővel vár mindenkit!

A téli időpontot választóknak is készülünk különlegességekkel! Advent idején a szokás szerint ünnepi díszbe öltöztetett hotelbe való megérkezés után vendégeinket a Fő téri adventi vásárban egy forraltborral vagy forró teával vendégeljük meg. A vásár csupán száz méterre található a hoteltől, és mindenképpen érdemes egy estét kint tölteni, hiszen változatos programokkal, széles gasztronómiai kínálattal várják az árusok a karácsonyra hangolódókat. A hideg elől télen is jó betérni a Víztoronyba, ahonnan a téli városra tökéletese kilátás nyílik!

Pontos csomagajánlatunkkal és a foglalással kapcsolatban kollégáink szívesen adnak további tájékoztatást elérhetőségeinken. Töltsük együtt az év végét, várjuk az Artisban!