Augusztusban is aktívan – irány Szombathely és az Artis!

Akik figyelemmel kísérik a vasi megyeszékhely programjait, biztosan tudják, hogy a legnagyobb és leghíresebb rendezvénye a városnak a Savaria Karnevál. Arról már jóval kevesebben tudnak, hogy a Szombathely ennél jóval több programot, szórakozási lehetőséget és kulturális eseményt tartogat az idelátogatóknak – ezen próbálunk mi is változtatni egy rövid programajánlóval augusztusra és ősz első heteire.

Természetesen nem kell ahhoz feltétlenül programot keresni, ha valaki kikapcsolódni vágyik: az Artisban házon belül garantáljuk minden vendégünknek a maximális kényelmet és a prémium gasztronómiát. A Daniel’s Kitchen változatlanul kreatív konyhával, a legjobb alapanyokból készült változatos, nemzetközi fogásokkal, és az ehhez illő, kiemelkedő színvonalú bor- és koktélkínálattal várja a vendégeket. Ráadásul – vendégeink még tökéletesebb kiszolgálása érdekében – az étteremben elfogyasztható reggelit is bővítettük, így a látványkonyha és omlettbár jóvoltából már a reggel is élménnyel indul.

Aki ezen túl is vágyik a különleges gasztroélményekre, azoknak egy kulturális programmal együtt ajánlanánk a Víztorony szolgáltatásait. A történelmi épület nemrég esett át teljeskörű felújításon, és a kilátón kívül egy bár és bisztró is helyet kapott benne. A minőséget garantálja, hogy a Daniel’s Kitchen csapata is felelős a vendéglátásért, így biztosan mindenki megtalálja az ízlésésnak megfelelő ételeket és italokat a folyamatosan firssülő kínálatban. A Víztorony programjairól egyébként érdemes előre tájékozódni, mivel kulturális térként egyaránt otthont ad családi és gyermekprogramoknak, koncerteknek és lazább esti zenés eseményeknek is. Érdemes egy nyári estét betervezni a látogatásra.

Az augusztus 20-i hosszúhétvégére is érdemes Szombathelyt választania annak, akik aktív kikapcsolódásra vágyik. Pénteken és szombaton változatos zenei programok és rendezvények kerülnek megrendezésre a városközpontban, és számos egyéb helyszínen. A programokról érdemes tájékozódni az város által működtetett tájékoztató honlapon: https://visitszombathely.com/hu/erezd-szombathelyt?fbclid=IwAR1xUH_ySg4Lx52RdhONr7G0r2jUUI_Xnu-r5_n_sk_idBJB1ieqvRX6NoQ

Savaria Karnevál idén még nem, azonban karneváli hangulat garantáltan lesz augusztus utolsó hétvégéjén! Aki járt már a többnapos rendezvényen, az biztosan meglátogatta a már-már legendás Borutcát, amely most önállóan költözik a város Fő terére. Az ország minden részéről érkező pincészetek megismerése mellett a zenei program is színvonalas szórakozási lehetőséget tartogat: a swingtől a modernebb stílusokig válogathat mindenki a koncertek közül, fellép többek között a Budapest Bár, és a helyi kötődésű Ocho Macho is.

A kánikula hónapjai után, a szokás szerint még mindig jó időt hozó szeptemberben pedig már lassan a méltán népszerű őszi arcát ismerhetjük meg a városnak és környékének. Újra eljön a biciklis kirándulások és a túrázások időszaka, de ez nem jelenti azt, hogy már le kellene mondani a szabadtéri rendezvényekről. Szombathelyen, és a városból indulva az egész megyében érdemes az őszi programkínálatból választani.

Bármilyen céllal is érkezik valaki a városba, az Artisban mindent megteszünk azért, hogy a kikapcsolódás és a pihenés tökéletes legyen. A hatalmas szobák, a boutique méretből következő légkör mind-mind azt garantálják, hogy a választott programra kipihenten érkezzen a vendégünk. Egész napos túrára és városnézésre induló, vagy éppen a koncert előtt egy kellemes italra még megálló vendégeinknek ugyanúgy a kompromisszummentes, hamisítatlan Artis minőséget kínáljuk!