Artis Business – üzleti út, teljes kényelemben

Az Artis megnyitásakor nem csak azt éreztük küldetésünknek, hogy egy stílusteremtő, magas színvonalú szálláshelyet hozzunk létre Szombathelyen, hanem azt is, hogy helyi vállalatok vendégei számára is kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat tudjunk kínálni.

Már a hotel belső tereinek tervezésekor is abból indultunk ki, hogy az üzleti és privát vendégeink igényeit egyaránt kompromisszumok nélkül kell kielégíteni. Bár ez elsőre könnyű feladatnak tűnik, valójában sok funkciót kellett úgy összerendezni, hogy az elegancia, az egyedi stílus és a gyakorlati szempontok se sérüljenek.

A nagy és világos tereknek köszönhetően minden szobában kényelmes munkaterületeket tudtunk kialakítani. Tudjuk, hogy egy üzletember munkája nem ér véget a hazaérkezéskor, ezért nem is lehetett kérdés, hogy a nyugodt munkavégzés körülményeit biztosítanunk kell számukra – ezt a berendezés, a garantált sávszélesség és a tökéletesen hangszigetelt szobák biztosítják.

Akár egy éjszakás, akár több napos az utazás, a pihentető alvás az üzleti vendégek számára is kiemelkedően fontos, így az ágyak és matracok kiválasztásakor csak a prémium minőség jöhetett szóba. Az Artis egy nyugodt, csendes boutique hotel, de a szobák elhelyezkedése a kis folyosókon tovább erősíti ezt hangulatot. Természetesen minden szobánk légkondicionált, így a nyári napokon sem fognak álmatlanul forgolódni vendégeink.

A jól induló munkanap kulcsa a minőségi, változatos reggeli, ezért a Daniel’s Kitchen munkatársai is ezzel a mentalitással készítik elő a minden igényt kielégítő étel- és a minőségi italkínálatot reggelente. Az elegáns éttermünkben természetesen már korán várjuk a munkába, vagy éppen a reptérre sietőket.

A Daniel’s Kitchen azonban nem csak reggel várja szálló- és betérő vendégeinket. A hagyományos európai és magyar ízeket ötvöző konyha élménnyé tesz egy munkaebédet, vagy egy hosszú nap utáni vacsorát. A bár italválasztéka prémium tételekkel várja a lazítani vagy koccintani vágyó üzletembereket, így érdemes este ide is benézni.

Aki az egész napos ülőmunka után a testmozgás mellett dönt, az számos lehetőség közül választhat. Az Artisból könnyen megközelíthetők Szombathely közkedvelt futó- és biciklis útvonalai, sportpályái. A hotelben lévő konditerem tökéletesen alkalmas a napi edzésre és lazításra, ehhez prémium kondigépek állnak vendégeink rendelkezésére.

Gondoltunk azokra is, akik nem szállást, hanem komplex helyszínt keresnek rendezvényük számára. 25 fős, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciatermünk tökéletesen megfelel ezeknek a céloknak, ráadásul az étkezések és a szállás is helyben megoldható.

Egyértelmű számunkra, hogy az üzleti partnereinknek a szervezésnél a rugalmasság kiemelkedően fontos szempont. Kollégáink minden felmerülő kérdés esetén állnak vendégeink rendelkezésére, hogy még tökéletesebb szolgáltatást nyújthassunk számukra.