Artis Boutique Hotel és Szombathely a Travellina blogon!

“Ha maga Szombathely egy merő meglepetés volt, akkor mit is mondhatnék a szállásról? Az Artis Butikhotel bizonyára a megye legszínvonalasabb szállása, de biztos vagyok benne, hogy országos viszonylatban is toplistás.”
Nem jutunk szavakhoz. Mi már annak is örülünk, ha valaki megoszt egy nálunk készült posztot vagy sztorit, és az látjuk, hogy szebbé tettük a napját… és akkor jön Travellina, és külön részt szentel az Artisnak a Szombathelyről szóló beszámolójában. A népszerű utazó-blogger a vasi megyeszékhelyen töltött napjai alatt szállodánkat választotta, és utána egy blogposztban részletesen mesélt élményeiről.
Megtisztelő volt vendégül látni valakit, aki a világ rengeteg országában és Magyarország számos pontján járt, és több tízezer ember követi utazásait a különböző közösségi oldalakon. Külön büszkeség számunkra, hogy ennyi út és szálláshely után is tudtunk neki kellemes meglepetést okozni – viszont ezt már mondja el ő maga a bejegyzésben: https://travellina.hu/szombathely-latnivalok/#Szallas
Engedjék, hogy Önöket is meglepje az Artis egyedi világa, töltsenek nálunk néhány napot, és fedezzék fel a várost és környékét!