9.4 pont és Booking.com Traveller Review Awards

Gyakran kérik meg az embert, hogy értékeljen valamint tízes skálán. A bolti kiszolgálást, a webes rendelés ügyintézését, vagy éppen az egészségi állapotát. Ha a 2020-as évet kellene értékelnünk az Artis csapatával, egészen biztosan nem kapnánk rekordközeli számokat a kollégáktól. A tavaszi sokk, aztán a reménykeltő nyár, és végül az újbóli korlátozások az ősszel, ami miatt az egyik kedvenc évszakunkban az üzleti úton lévő vendégeken kívül nem fogadhattunk mást.

Az ember hozzá van szokva ahhoz, hogy mindig méri magát valamihez: ebben növünk fel, ezt látjuk az iskolában, a munkahelyen is folyamatos a teljesítményünk értékelése. Az, hogy ez jót, vagy rosszat tesz-e, azt nem feladatunk megítélni – viszont az biztos, hogy az idegenforgalomban és a vendéglátásban 2020-ban nagyon nehéz volt őszintén értékelni az elvégzett munkát. Azt kértük dolgozóinktól, hogy úgy végezzék el maximális odaadással a munkájukat, hogy nem tudhattuk, holnap, vagy fél év után szereznek ezzel valakinek örömet.

9.4 – amikor megláttuk a Booking.com értékelését, szinte el sem hittük. Persze, ezért dolgozunk egész évben, de nem is számítottunk arra, hogy egy ilyen, csonka 2020 még bármilyen kellemes meglepetést hozhat…

A tavalyi év után ez egy olyan visszajelzés az Artis minden dolgozója számára, ami megerősít bennünket abban, hogy a nehezebb időkben is a maximumot nyújtva, kompromisszummentesen végezzük a munkánkat. Talán soha nem volt fontosabb, hogy az utazás során valóban hátra tudjuk hagyni egy kicsit a mindennapok gondjait – mi ebben a szellemben vártunk minden vendéget 2020-ban, és most már biztosak vagyunk benne, hogy megérte!

Büszkék vagyunk, hogy minket választottattok, örülünk, hogy elégedetten távoztatok – és köszönjük, hogy ezt másokkal is megosztjátok. Ugyanezen a színvonalon, a megoszokott Artis hangulattal várunk Benneteket 2021-ben is, reméljük, hogy minél hamarabb!